09 август 2024

ДМСО С МАГНЕЗИЙ

 Нов продукт : ДМСО С МАГНЕЗИЙ 

 
ДМСО С МАГНЕЗИЙ

Вариант (1) зелен етикет

ДМСО + Магнезиевото масло с магнезиев сулфат (MgSO4) е идеален продукт за хора с артритни и ревматични болежки, измъчвани от спазми, контракции, живеещи под стрес, страдащи от дефицит на магнезий и недостиг на сяра. Магнезият, съдържащ се в маслото, което се абсорбира най-добре от кожата, се комбинира с ултрачиста вода, което допълнително има благоприятен ефект върху организма. Магнезиевият сулфат, известен също като горчива сол, елпсом сол, английска сол, има широка гама от полезни свойства. Дължи действието си на магнезий, който има благоприятен ефект върху нервната система и мускулната система и сярата, която влияе върху работата на кръвоносната, нервната система, както и детоксикацията на организма. Магнезиевото масло е предназначено за външно приложение . Сярата, съдържаща се в солите, перфектно благоприятства красивия тен (също акне), силна и блестяща коса и твърди, здрави нокти.

Вариант (2) син етикет

ДМСО +Магнезиевото масло с магнезиев хлорид ( MgCl2), препоръчва за интензивни спортове, за да се поддържа правилното функциониране на организма, като се осигуряват необходимите дози магнезий редовно, идеален продукт за хора, страдащи от спазми, живеещи под стрес, страдащи от магнезиев дефицит.
Съдържа Магнезиевия хлорид, получаван от сегашния каспийски морски басейн от дъното на най-вероятно праисторическо море , образувано в началото на перма, преди повече от 270 милиона години и извлечено от хидратация на артейските води с дълбочина по-малко от 1000 м. Истински 100% естествен магнезиев хлорид хексахидрат.
 
 ПОРЪЧКА НА ДИМЕКСИД - ДМСО - Диметилсулфоксид
ЗАПИТВАНЕ и поръчка 
информация на тел.0898575184


Още Оферти за нощувки и почивки